Laden...

Deelnemende partners

Deelnemende partners

 

Arcadis Nederland BV

Arcadis Nederland BV is onderdeel van Arcadis NV (www.arcadis.com), een wereldwijd opererend adviesbureau. Arcadis is al meer dan 10 jaar intensief bezig met het PFAS dossier.
De laatste jaren is de aandacht voor PFAS ook in Nederland sterk toegenomen.
Op beleid en onderzoeksvlak werken we, samen met collega bedrijven Witteveen&Bos en TTE, in het Expertise Centrum PFAS (www.expertisecentrumPFAS.nl). Dit Expertisecentrum is landelijk bekend en wordt erkend als het kennispunt voor PFAS onderzoek en beleid in bodem en grondwater. PFAS Cleaning and Treatment Solutions is gericht op de uitvoering en kennisontwikkeling van PFAS gerelateerde projecten in bodem, water en leidingsystemen.

 

Boskalis Environmental

Boskalis Environmental is onderdeel van Boskalis Nederland, de bekende Nederlandse baggeraar (www.BoskalisEnvironmental.nl). Boskalis Environmental heeft in Nederland drie grote grondreinigingsinstallaties en een bodemaswasinstallatie en in de VS een grote baggerspeciereinigingsinstallatie.

 

Hoelscher Wasserbau GmbH 

Hoelscher Wasserbau (https://www.hoelscher-wasserbau.de/)is een zeer grote speler op het vlak van grondwateronttrekking en waterbehandeling. Hoofdvestiging van Hoelscher is Haren, dat net over de Duitse grens bij Emmen ligt. Tjaden BV (www.tjaden.nl) is de Nederlandse tak van Hoelscher Wasserbau.

 

Kenbri Fire Fighting

Kenbri Fire Fighting (www.kenbri.nl) is expert in professionele brandbestrijding. Kenbri levert betrouwbare producten en diensten voor o.a. brandweer, industrie en offshore markt. Binnen de PCTS samenwerking is Kenbri gespecialiseerd in de transitie van PFAS-houdend naar PFAS-vrij blusschuim (website, whitepaper).